Onze werkwijze

Omdat niet alleen keukens, maar ook onze gebruikers veelzijdig (kunnen) zijn, heeft AllesKeukens hier een 3-tal concepten voor ontwikkeld. Het basis pakket is al ruim en alles omvattend. Iedereen kan zich hiermee identificeren en is als pakket afdoende om alles naar behoren in te vullen. Het luxury pakket gaat net een stukje verder in de begeleiding. Het bezoek aan de grootste showroom van Europa op keukengebied zal u het gevoel geven dat u echt niets gemist heeft. Daarnaast is het ook gewoon een gezellig dagje uit!

Ons all-inclusive pakket is voor diegene die echt verwend wil worden en waarbij we naast een dag in Duitsland geweest te zijn ook nog een dag inplannen voor bezoek aan onze inbouwapparatuur partner en onze bladen partner. In dit pakket krijgt u dan ook echt alles op keukengebied live gepresenteerd. Dit alles in een meest professionele omgeving met maximale aandacht en informatie. Een must-have voor de klant die net een stapje verder wil.

EEN DROOMKEUKEN VOOR IEDEREEN

AllesKeukens is eigenwijs in keukens. Met meer dan 30 jaar ervaring in de keukenindustrie ondersteunen wij mensen zoals u met de zoektocht naar een droomkeuken.

UNIEKE BENADERING

AllesKeukens koopt haar producten rechtstreeks van de Fabrikant. Wij doen dan ook niet moeilijk met private labels en eigen merken of fake-merken, maar tonen een transparant inzicht in onze leveranciers.

VOLLEDIGE ONTZORGING

De zoektocht naar de juiste keuken is vaak niet heel gemakkelijk. Daarom ondersteunen onze experts u van A tot Z in dit traject, en geniet binnenkort gegarandeerd van uw droomkeuken.

VASTE PRIJS

Bij AllesKeukens is de prijs vastgesteld. Deze prijs bestaat uit de Inkoopwaarde + transportkosten + vaste bijdrage + administratiekosten + BTW. Geen spelletjes met kortingen, bonussen etc. PRIJS = PRIJS.

MERK TRANSPARANTIE

Geen geheimzinnigheid over een merk om prijzen te manipuleren. Wij werken met Nobilia. De grootste Keukenleverancier van Europa.

CBW-erkende woonwinkel

AllesKeukens is aangesloten bij de branchevereniging INRETAIL – CBW. Hiermee zijn wij een CBW-erkende woonwinkel. U bent hiermee altijd zeker van uw aankoop. Wilt u meer over uw zekerheden weten, wij verwijzen u graag door naar de site van CBW.

ONZE PAKKETTEN

Bij AllesKeukens maken we gebruik van diverse pakketten. Zo zorgen wij ervoor dat wij u in al uw wensen kunnen voorzien.Accounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

BASIC

GRATIS


Maak een afspraak

Bezoek bij u thuis

Offerte

LUXURY

€350


Maak een afspraak

Bezoek bij u thuis

Fabrieksbezoek Duitsland

Offerte

MEEST GEKOZEN

ALL-INCLUSIVE

€500


Maak een afspraak

Bezoek bij u thuis

Fabrieksbezoek Duitsland

Fabrieksshowroom bezoek apparaten- en bladenleverancier 

Offerte

Begeleiding in de montage-opdracht, contact met keukenmonteur voor instructies en finale oplevering van uw keuken met opleverlijst.