Onze werkwijze

Torenhoge woekerprijzen, ‘gratis’ apparatuur en dwingende verkopers zal je bij AllesKeukens niet terugvinden. Bij AllesKeukens staat de klant centraal, en streven wij naar een transparante, prettige en bovenal eerlijke werkwijze. Met onze unieke formule kunnen wij dan ook garanderen dat wij de meest eerlijke prijs voor een keuken bieden. Hoe we dat doen? Simpel! Wij komen vrijblijvend langs bij u thuis, waarna we aan de hand van uw wensen uw droomkeuken schetsen. Deze 3D tekening zal daarna, in samenspraak met u worden bijgeschaafd en aangepast waar nodig. Tijdens het ontwerpen van uw droomkeuken bieden wij u de mogelijkheid om samen met ons naar de leverancier te gaan. Daar kunt u al het moois zien wat er te vinden is in de keukenindustrie, van marmer en composiet keukenbladen tot mat zwarte keukenkranen: alles is mogelijk! Zo krijgt u een echt gevoel bij uw toekomstige keuken.

Vul gerust uw gegevens in om meer informatie te ontvangen. Wij nemen graag contact met u op om onze werkwijze nader toe te lichten.


EEN DROOMKEUKEN VOOR IEDEREEN

AllesKeukens is eigenwijs in keukens. Met meer dan 30 jaar ervaring in de keukenindustrie ondersteunen wij mensen zoals u met de zoektocht naar een droomkeuken.

UNIEKE BENADERING

AllesKeukens koopt haar producten rechtstreeks van de Fabrikant. Wij doen dan ook niet moeilijk met private labels en eigen merken of fake-merken, maar tonen een transparant inzicht in onze leveranciers.

VOLLEDIGE ONTZORGING

De zoektocht naar de juiste keuken is vaak niet heel gemakkelijk. Daarom ondersteunen onze experts u van A tot Z in dit traject, en geniet binnenkort gegarandeerd van uw droomkeuken.

VASTE PRIJS

Bij AllesKeukens is de prijs vastgesteld. Deze prijs bestaat uit de Inkoopwaarde + transportkosten + vaste bijdrage + administratiekosten + BTW. Geen spelletjes met kortingen, bonussen etc. PRIJS = PRIJS.

MERK TRANSPARANTIE

Geen geheimzinnigheid over een merk om prijzen te manipuleren. Wij werken met Nobilia. De grootste Keukenleverancier van Europa.

CBW-erkende woonwinkel

AllesKeukens is aangesloten bij de branchevereniging INRETAIL – CBW. Hiermee zijn wij een CBW-erkende woonwinkel. U bent hiermee altijd zeker van uw aankoop. Wilt u meer over uw zekerheden weten, wij verwijzen u graag door naar de site van CBW.