Online keuken kopen bij AllesKeukens

Iedereen wil een keuken voor een zo laag mogelijke prijs én een zo hoog mogelijke kwaliteit. En dit, in combinatie met de wens om een keuken online te kopen, is voor velen vrij lastig. Want, waar moet je op letten? En hoe weet je hoe de frontjes er in het echt uit zullen zien? En bovenal, is de kleur echt zoals op het scherm? Online een keuken bestellen bij AllesKeukens is anders dan je gewend bent. Wij geven antwoord op al je vragen, nemen al je zorgen uit handen én zorgen dat jij gegarandeerd jouw droomkeuken online kan bestellen. Hoe wij dit doen lees je in dit artikel!

Ik wil een afspraak maken
virtuele showroom bekijken

Online keuken kopen: waar moet je op letten?

Een auto online bestellen is al volledig ingeburgerd en heeft ook weinig haken en ogen. Een Mazda is een Mazda en een Opel is een Opel. Bij het online kopen van een keuken, ligt dat iets ingewikkelder. Waarom? Alle grote keuken aanbieders verkopen hun producten onder “private label”. Het echte merk krijg je niet te horen of te zien. Dit vanuit concurrentie overwegingen met andere aanbieders. Als klant kun je dus niets verifiëren omdat jouw “merk” alleen maar verwijst naar jouw aanbieder.

Alles-Keukens maakt hier helemaal geen geheim van. Wij communiceren gewoon het merk van de keuken en verwijzen jou naar de website van de fabriek. Super transparant en makkelijker kan het niet. Je krijgt dan letterlijk een “kijkje in de keuken” van de fabriek. Super gaaf. Zelfs een virtuele tour door een showroom van 4.000m2 maakt hier onderdeel van uit. Als je dat gezien hebt, heb je alles op keukengebied ook echt gezien.

Is Alles-Keukens dan niet bang voor concurrentie? Nee, inderdaad zijn wij hier niet bang voor. Alles-Keukens is en blijft bewezen de goedkoopste. Daarom kunnen we bij Alles-Keukens ook volledig transparant zijn. Eerlijk toch!

Bekijk hieronder een van onze online aangekochte keukens, van 3D-tekening tot het daadwerkelijke eindresultaat!

3D-schets keukenZwarte keuken

Online keukenkasten bestellen

Het bestellen van online keukenkasten vind men vaak wat lastig, aangezien je net als bij het bestellen van een online keukenblad niet weet hoe deze er in het ‘echt’ uitziet. Om deze reden zorgt onze keukenconsultant dat hij, zodra jij online een keuken bij ons wilt bestellen, diverse keukenfrontjes meeneemt. Zo kun je, wanneer je de specificaties van de keuken met hem doorneemt, direct de keukenkasten in het echt bekijken. Om vervolgens met een gerustgesteld gevoel online jouw keukenkasten bestellen! Wel zo makkelijk, toch?

Online keukenblad bestellen

Bij Alles-Keukens gaat dit eigenlijk precies hetzelfde. Wij hebben geen geheimen wie onze leverancier van keukenbladen is. Dus ook daarbij verwijzen wij naar de website van de fabriek. Eén grote bron van informatie waar je alles kunt vinden en zien. En, omdat het meenemen van een keukenblad natuurlijk wat minder makkelijk is, nodigen wij jou graag uit bij onze keukenbladen leverancier. Keukenbladen op ware grootte bekijken, zodat je precies weet hoe het er dalijk in het ‘echt’ uit komt te zien. Dat is toch echt wel heel erg prettig.

Online keukenapparatuur bestellen

In principe verkopen we bij Alles-Keukens geen apparatuur los. Dit gaat altijd in combinatie met een keuken. En als je jezelf vooraf goed wil oriënteren, kijk op de sites van de bekende merken. Of kijk gewoon op de speciale aanbieders van losse inbouw apparatuur. Geef daarna de codes op van de apparaten aan een van onze keukenconsultants en je zult wederom ervaren dat Alles-Keukens ECHT en BEWEZEN de goedkoopste is. Dit maakt het bestellen van online keukenapparatuur net even wat makkelijker 🙂

Wil jij online een keuken bestellen? Neem dan via onderstaande knop contact op met onze keukenconsultant. Geef jouw wensen door en ontvang binnen no-time een digitale schets van jouw droomkeuken. Een keuken kopen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Ik wil een vrijblijvende offerte!

Vraag een vrijblijvende offerte aan en realiseer jouw droomkeuken op een EigenWijze manier!

Vrijblijvende offerte aanvragen