ACTIE KEUKEN MAAND AUGUSTUS

AllesKeukens is eigenwijs in keukens, en zo ook in onze acties. Daarom bieden wij elke maand een actie keuken aan. Middels onze keuken acties zetten wij diverse keukens in de spotlights, waarna wij de prijs ook nog net iets scherper aanbieden. Elke maand zal je daarom een andere keukenaanbieding voorbij zien komen. Zo doe je niet alleen inspiratie op, maar is de kans ook groter dat jouw droomkeuken hiertussen zit!

Lees hieronder alle informatie of neem vrijblijvend contact met ons op. Altijd op de hoogte blijven van onze keuken acties? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief!

Ik wil vrijblijvend contact
Download informatie brochure

Keuken actie augustus: 4250 mm

Schitterende moderne trendy greeploze keuken, in Italiaans Design, in de super matte lakkleur Aqua in combinatie met een houtdesign, bekend van de woonprogramma’s op televisie. Super 2020 stijl en gemakkelijk in te passen in ieder interieur. De fronten zijn volledig van massief MDF. Het front is 20mm dik wat de kwaliteit voor de toekomst kan en zal waarborgen. Onze EigenWijze designers hebben er voor gekozen om de opstelling in combinatiefronten uit te voeren. Uiteraard volledig aan uw wensen aan te passen. Het werkblad hebben ze minimalistisch gehouden op 16mm dik. Al met al Italiaans design ten top! Verder is deze opstelling uitgevoerd met de onderstaande apparatuur:

  • Koel-/vriescombinatie
  • Superluxe Inbouwoven
  • Volledige geïntegreerde Vaatwasmachine
  • Inductie kookplaat
  • Inbouw afzuigunit
  • Eenhendel mengkraan in zwarte uitvoering
  • Grote vierkante spoelbak in RVS uitvoering

De getoonde opstelling heeft een maatvoering van 4.250mm en is uiteraard volledig aan te passen aan uw keukenruimte. De apparatuur keuze is een suggestie uit onze premium apparatuur-merken.

Doe ook eens EigenWijs en vraag een vrijblijvende offerte aan, of stuur gewoon een berichtje als je meer wilt weten. Onze EigenWijze keukencoach neemt vrijblijvend alle tijd voor u!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Contact opnemen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf elke maand op de hoogte van

onze actie keukens!