Laat je keukenofferte vergelijken en kijk of jouw keuken nóg goedkoper kan!

Heeft u wel eens gemerkt dat de prijs van keukens verschilt per winkel? Goed gezien! Diverse keukenketens verkopen keukens met hoge woekerprijzen zonder enige vorm van transparantie. Bij AllesKeukens zijn wij volledig transparant, en vanwege onze werkwijze ook het scherpst geprijsd. Weten hoeveel geld u kunt besparen op uw nieuwe keuken? Upload dan hieronder binnen 1 minuut uw keukenofferte, en laat onze adviseurs uw offerte vergelijken om te kijken of het nóg goedkoper kan!

Ik zou van de daken kunnen schreeuwen dat ik iedereen aanraad zijn/haar nieuwe keuken bij Leo van AllesKeukens aan te schaffen. In het verleden en ook voor dit nieuwe huis eerst terechtgekomen bij de “standaard” keukenzaken, maar die tippen niet aan AllesKeukens. Meteen een goede, eerlijke prijs en super behulpzaam en handig app-contact als je vragen hebt. Ik had niet een supergroot budget (met een verbouwing op 4 verdiepingen), maar kijk wat een plaatje!

Mel, M.

Op zoek naar een nieuwe keuken? Laat jouw keukenofferte vergelijken!

Recentelijk een keukenofferte ontvangen waar je een beetje over twijfelt? Je bent niet de enige! Dagelijks ontvangen wij keukenofferte vergelijking aanvragen van klanten die een veel te dure offerte mee naar huis hebben gekregen, als ze de offerte überhaupt al mee mochten nemen… Ons advies? Ga niet in zee met een keukenleverancier die zijn offerte niet mee wilt gegeven. Mocht je er wel een mee naar huis gekregen hebben, dan adviseren wij je om lekker op je gemak bovenstaand formulier in te vullen, zodat wij jouw keukenofferte kunnen gaan vergelijken. Bij ons is de klant koning, en gunnen wij iedereen een droomkeuken voor een zo laag mogelijke prijs. Daar doen wij graag net wat meer moeite voor!