Onze partners

Er bestaat geen AllesKeukens zonder onze bijzondere partners. Daarom delen wij hier met trots onze samenwerkingen.

Meer informatie

Nobilia

Keukencultuur a la Nobilia, betekent “kwaliteit, made in Germany”. Een intelligent geconstrueerde keuken met een goed design. Voor elke smaak en tegen een zeer aantrekkelijke prijs- kwaliteitsverhouding.

Nobilia maakt slim geconstrueerde keukens met een mooi design en voor elke smaak. Nobilia-keukens sluiten aan op de levenshouding van veel mensen. Voor ons staat altijd in het middelpunt: kwaliteit. In het ontwerp. In de productie. In de afhandeling en de klantenservice. Bij Nobilia en AllesKeukens willen wij dat iedereen de keuken krijgt die hij of zij graag wil hebben. Zo individueel als de mensen die er in wonen.

Elke Nobilia-keuken is uniek. Elke keuken wordt individueel ontworpen en met de grootste zorgvuldigheid vervaardigd. Ruim 70 jaar ervaring en een hoge automatiseringsgraad garanderen het voortdurend hoge kwaliteitsniveau van Nobilia.

Nobilia weet nationaal en internationaal te overtuigen: Daarom vertrouwen ruim 8000 ondernemers in ruim 90 landen wereldwijd op de onderneming. Jaarlijks wordt bijna 50% van de ruim 727.000 geproduceerde keukens geëxporteerd. Om u een idee te geven, dit zijn 33.300 kasten per dag!

De PEFC-certificering van Nobilia toont en bewijst de toewijding van Nobilia voor een leefbare omgeving en verantwoordelijkheid in de omgang met het waardevolle materiaal hout. Daar kunt u op vertrouwen: de door Nobilia verwerkte houtmaterialen komen namelijk uit duurzaam beheerde bossen en van gecontroleerde bronnen.

Dekker

Dekker is een familiebedrijf en sinds 1930 gevestigd in Zevenhuizen. Het bedrijf is al jaren toonaangevend is in de Nederlandse woonmarkt en is verregaand gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor het hele interieur. U herkent de bladen aan de exclusieve kleuren en de strakke afwerking. Daarnaast heeft Dekker Zevenhuizen een ruim assortiment van even innovatieve als betrouwbare keuken- en sanitairproducten zoals spoelbakken, kranen en verlichting.

Het familiebedrijf is gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor de keuken en badkamer. Inmiddels is ruim 30% van alle keukens die jaarlijks in Nederland verkocht worden, voorzien van de producten van Dekker. Daarnaast levert Dekker aanverwante producten zoals meubilair en vensterbanken, en is het partner van architecten en interieurdesigners bij speciale projecten (hotels, kantines, ziekenhuizen, enz.).

Maatwerkbladen en accessoires:

Het aanbod van maatwerkmaterialen is breed, en omvat onder andere TopLaminaat®, Greenpanel®, DecorTop®, TopCore®, Lapitec®, FENIX NTM®, graniet, composietsteen, glas, keramiek, rvs, massief hout, beton, terrazzo en Solid surface. Maatwerk van Dekker herkent u aan de strakke hoekverbindingen, de vrijwel naadloos geïntegreerde spoelbak en de perfecte afwerking met (luxe) randlijsten. Als marktleider in maatwerkbladen staat Dekker Zevenhuizen echter niet alleen garant voor betrouwbare kwaliteit, het zet ook de trends. De onderneming ontwikkelt voortdurend nieuwe producten en kleuren die het interieur een modieus en stijlvol aanzien geven.

Naast dit maatwerk biedt Dekker ook een uitgebreid assortiment keukenaccessoires van zowel de bekende A-merken als het eigen merk Lanesto®. Ze onderscheiden zich sterk in kwaliteit en design.

De producten worden uitsluitend geleverd aan zakelijke afnemers, zoals keuken- en sanitairspeciaalzaken, architecten, projectafnemers en interieurbouwers.

Eigentijdse werk- en productiemethoden:

Dekker is een internationaal opererende onderneming met fabrieken en voorraadmagazijnen die behoren tot de modernste en efficiëntste in Europa. Continue procesinnovatie en voortdurende bijscholing van de 200 vakbekwame medewerkers zorgen ervoor dat de klant kan vertrouwen op hoogwaardige en onderscheidende producten – die geleverd worden op de afgesproken tijd.

Welkom in de wereld van Dekker via AllesKeukens. Neem ook eens een kijkje op https://www.dekkerzevenhuizen.nl/

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem sadips ipsums aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.
Industry Alliance
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem sadips ipsums aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.
Xtra Technologies