Dé keukenwinkel in Rotterdam: wij zijn Eigenwijs in keukens

Het stikt van de keukenwinkels in Rotterdam en omstreken, maar geen enkele is zo Eigenwijs als wij! Wil jij een keuken kopen in Rotterdam? Dan ben je bij ons aan t juiste adres. Wij komen graag bij jou aan huis om te kijken naar jouw huidige keuken, en verwerken al jullie wensen in een nieuwe schets. En voila, daar staat jullie droomkeuken op papier. Een keuken op maat gemaakt met een eigenwijze, eerlijke prijs. Dat is AllesKeukens, dat zijn wij.

Ik wil een afspraak maken
virtuele showroom bekijken
Duitse keuken wit

Een keuken kopen in Rotterdam bij AllesKeukens

Een keuken kopen in Rotterdam is nog nooit zo makkelijk geweest. Om onze kosten, en daarmee dus ook onze verkoopprijs, zo laag mogelijk te houden, hebben wij ervoor gekozen om geen fysieke winkel te openen.

In tegenstelling tot veel andere keukenwinkels in Rotterdam komen wij dan ook graag bij u thuis, en proberen wij zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Het kopen van een keuken moet immers een feestje zijn!

Zelf jouw droomkeuken samenstellen

Omdat wij beschikken over een groot netwerk aan leveranciers, kunnen wij elke gewenste keuken voor u leveren. Zodra uw droomkeuken door onze keukenconsultant is geschetst, heeft u de mogelijkheid om de frontjes te bekijken. Wij hebben een scala aan verschillende frontjes bij ons op kantoor, welke wij dan ook graag aan u laten zien. Vervolgens nemen we u (indien gewenst) ook graag mee naar een van onze leveranciers: Dekker Zevenhuizen. Hier bekijken wij samen met u alle mogelijkheden m.b.t. het keukenblad, de kraan, de wasbak en het fornuis. Wij kunnen niet wachten om u mee te nemen in de wondere wereld van de keukens. Van luxe keukens, tot landelijke of industriële keukens: door onze diversiteit aan leveranciers kunnen wij u alles leveren.

Ons werkgebied

Omdat wij geen fysieke locatie hebben is ons werkgebied ontzettend groot. Onze keukenconsultants komen dan ook graag bij je op bezoek. Wij plaatsen met alle liefde keukens in Rotterdam-Zuid en Rotterdam Alexander, maar ook woonplaatsen buiten Rotterdam zijn voor ons geen probleem. Zo hebben wij al meerdere klanten gelukkig mogen maken in omgeving Breda, Tilburg en Amsterdam.

Wij staan achter ons product en vinden dat iedereen in Nederland een Eigenwijze en dus eerlijke prijs voor zijn of haar keuken verdiend. Daar rijden wij dan ook graag het land voor door! Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Actie Keuken Mei

Ik wil een vrijblijvende offerte!

Vraag een vrijblijvende offerte aan en realiseer jouw droomkeuken op een EigenWijze manier!

Vrijblijvende offerte aanvragen