Over ons

Wie is AllesKeukens en waar staan we voor? Wij stellen ons graag aan je voor. Kennis maken met ons team? Neem dan hieronder vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil contact met leo en marrie

Wij stellen ons graag even aan je voor

Aangenaam kennis met jou/jullie te mogen maken en welkom op onze website. Wij zijn Marrie en Leo. Wij maken in de keukenbranche graag het verschil, en dat zul je zeker tijdens het oriëntatie-proces naar uw droomkeuken merken. AllesKeukens is een familiebedrijf waar we dagelijks met veel passie en gedrevenheid aan werken. “Kan niet” en “past niet” zul je ons niet snel horen zeggen. Wij gaan gewoon met jou op zoek naar een passende oplossing. Dat is mogelijk omdat we met de grootste keukenfabrikant van Europa werken met ruim 75 jaar ervaring in de keukenbranche met maatkeukens. Aan kennis geen gebrek.

Waar staan wij voor?

Wat is nu eigenlijk een AllesKeukens product en waar staan wij voor? Allereerst moet alles, wat we doen en adviseren, voldoen aan onze 5 Kernwaarden.

  • Transparantie

  • Kwaliteit

  • Prijs

  • Klantvriendelijkheid

  • Vertouwen

Deze 5 bovengenoemde kernwaarden zijn voor Leo en Marrie de belangrijkste waarden voor het bedrijf AllesKeukens.

Inmiddels 30 jaar persoonlijke ervaring in de Keukenbranche. Je zou bijna zeggen dat wij Keukens leven. In deze jaren zijn alle facetten van de Keukenbranche wel voorbij gekomen. Echte geheimen zijn er dan ook niet meer van ons. Anderzijds blijven wij leren en ontwikkelen. De consument en de markt zijn altijd in beweging. AllesKeukens ook!

Alle onderdelen van AllesKeukens zijn apart geprijsd. Dit houdt in dat u exact weet hoeveel u voor iets gaat betalen. Geen gezeur met alleen een eindprijs. Openheid en Eerlijkheid. Daar gaat het bij AllesKeukens om.

De uitspraak “goedkoop is duurkoop” of “het kan voor deze prijs nooit goed zijn” gaat bij AllesKeukens niet op. Onze kastenleverancier Nobilia is de grootste leverancier van Europa. Vanaf de inkomende goederen, tot vervaardiging, tot aanlevering – Nobilia heeft voor alle processtappen een complex controlesysteem geïnstalleerd om de hoge kwaliteit van elke afzonderlijk keuken zeker te stellen. Als aanvulling op de teststations worden dagelijks wel 21 complete inbouwkeukens op alle fronten getest tijdens de kwaliteitsaudit. Kwaliteit, milieu en energie vormen al sinds ons bestaan de kern van de bedrijfspolitiek. Elke Nobilia-keuken voldoet aan de strenge, internationale kwaliteits-, milieu- en energienormen. In een eigen QC-testlab moeten meubels, bouwdelen en materialen tijdens uitgebreide testprocedures bewijzen dat ze gereed zijn voor dagelijks gebruik. En wel voor de komende 15 jaar. Alle gebruikte materialen worden op deze minimale levensduur Het QC-testlab is daarom een belangrijke bouwsteen in de zero-tolerance-strategie van nobilia.

De eindprijs van uw keuken is vaak een essentieel onderdeel voor u als klant om een keuze voor leverancier te maken. AllesKeukens is zich hiervan volledig van bewust. Gezien AllesKeukens geen fysieke showroom kent en ook geen personeel, kent AllesKeukens een zeer beperkte kostenstructuur. Uw aankoopprijs is dan ook eenvoudig samengesteld. Inkoopwaarde fabriekant + transport-/ en overslagkosten + vaste bijdrage + administratiekosten + BTW = uw inkoopprijs.

En dat is geen loze kreet bij AllesKeukens. Tenslotte komen wij naar u toe. Wij luisteren naar uw wens. Vertalen dit naar een ontwerp. Nemen u desgewenst mee naar onze fabrikanten en zorgen dat u volledig ontzorgd uw droomkeuken kunt realiseren. Als dat geen klantvriendelijkheid is!

AllesKeukens heeft als belangrijkste kernwaarde vertrouwen. Het vertrouwen valt of staan met alles. Dat is mede ook de reden dat ik alles, als adviseur, maar ook als eigenaar van AllesKeukens, voor nagenoeg de volle 100% van uw dossier afhandel. Oké, ik kom uw droomkeuken niet zelf brengen. Echter de transporteur ken ik al ruim 25 jaar. Bewust gekozen voor een verhuisbedrijf en geen “gewoon” transportbedrijf wat niet gewend is om met duurzame producten om te gaan. Tenslotte ga ik er vanuit dat u als klant mijn beste ambassadeur gaat worden!

 

Na diverse winkels te hebben bezocht, was de moed mij in de schoenen gezonken. Torenhoge prijzen en 0 transparantie in de keukenindustrie. Totdat ik Marrie en Leo tegenkwam. AllesKeukens heeft mij geholpen om mijn droomkeuken te realiseren voor een eerlijke prijs. En dit alles, vanuit mijn eigen huis! Top service en top kwaliteit. Ik zou AllesKeukens aan iedereen aanraden.

Tim van der Heiden