Duitse Keukens

Wanneer men het woord Duitse keukens uitspreekt, wordt er automatisch gedacht aan een luxe, stijlvolle en hoge kwaliteit keuken. Dit imago is er dan ook zeker een om trots op te zijn en tevens meer dan verdiend. Mede om deze reden werkt AllesKeukens samen met een van de beste Duitse keukenleveranciers, Nobilia. Zo kunnen wij inspelen op de grote vraag naar Duitse keukens van onze klanten terwijl wij hen voorzien van de beste kwaliteit. Wil jij een Duitse keuken kopen of ben je op zoek naar inspiratie?

Bekijk dan hier onze online showroom of maak een vrijblijvende afspraak met een van onze keuken consultants en ontvang een gratis 3D-schets van jouw droomkeuken!

Ik wil een afspraak maken
virtuele showroom bekijken

Duitse keukenmerken: Nobilia

De samenwerkingen die wij bij AllesKeukens aangaan zijn weloverwogen. Dit, omdat wij willen dat onze missie en visie overeenkomt met die van onze partners. Daarom hebben wij uit diverse Duitse keukenmerken gekozen voor een leverancier die onze mentaliteit deelt, namelijk Nobilia. Wij willen dat iedereen de keuken krijgt die hij of zij graag wil hebben. Zo individueel als de mensen die er in wonen. Nobilia deelt daarnaast niet alleen dezelfde gedachte op zakelijk, maar ook op duurzaam gebied. De door Nobilia verwerkte houtmaterialen komen namelijk allemaal uit duurzaam beheerde bossen en van gecontroleerde bronnen.

Bekijk hieronder een van onze geplaatste Duitse keukens, van 3D-tekening tot het daadwerkelijke eindresultaat!

3D-schets keukenZwarte keuken

Duitse keukens goedkoper?

Veel mensen zijn terecht in de veronderstelling dat een Duitse keuken goedkoper is dan een Nederlandse keuken, en reizen daarom graag enkele uren met de auto om in Duitsland een keuken aan te schaffen. De reden waarom Duitse keukens enigszins goedkoper zijn dan in Nederland, is vanwege het feit dat deze keukens ook daadwerkelijk in Duitsland worden geproduceerd. Daarnaast gaan veel Duitse keukenverkopers onder de Nederlandse prijs zitten, waardoor de keukens in 9/10 gevallen altijd worden verkocht. Maar, wat nou als wij jou vertellen dat een Duitse keuken ook in Nederland gekocht kan worden? Dat scheelt niet alleen geld op het totaalbedrag van de keuken, maar bespaart je ook nog eens een ritje naar Duitsland. Win-win, toch? Lees hier alle informatie over een online keuken kopen van Nobilia.

Waarom kiezen voor een keuken uit Duitsland?

Buiten het feit dat Duitse keukens bekend staan als ‘goedkopere keukens’, zijn er nog meer redenen om een keuken uit Duitsland te kopen. Duitse keukens worden namelijk met betrouwbare en degelijke materialen / producten samengesteld. Dit is het resultaat van de ISO 9001:2000 norm. Een norm waar de hele productie in Duitsland dan ook aan moet voldoen, zodat de hoge eisen m.b.t. de kwaliteit van het product evenals van de klantgerichtheid kunnen worden nageleefd. Om aan deze hoge norm te kunnen voldoen, wordt enkel gebruik gemaakt van de beste materialen. Zo kunnen wij jou verzekeren dat jouw Duitse keuken écht de beste keuken is!

Bij AllesKeukens koop jij jouw (Duitse) droomkeuken vanuit huis. Hoe makkelijk is dat? Wíj komen naar jou toe, zodat alle zorgen omtrent de keuken uit handen worden genomen. Door onze prijstransparantie ontvang je direct de laagste prijs, zoals je van Duitse keukens gewend bent. Jouw droomkeuken realiseren? Vraag snel ons keukenadvies aan huis aan!

Ik wil een vrijblijvende offerte!

Vraag een vrijblijvende offerte aan en realiseer jouw droomkeuken op een EigenWijze manier!

Vrijblijvende offerte aanvragen