IKEA Keuken of AllesKeukens?

Wij hebben regelmatig gesprekken met consumenten die ons benaderen voor hun droomkeuken. Vaak komt er dan ook ter sprake dat men eigenlijk op zoek was naar een IKEA keuken, voordat ze met AllesKeukens in contact kwamen. Wij begrijpen deze redenatie wel. IKEA staat er immers om bekend dat hun betaalbare keukens geheel zelf samengesteld kunnen worden. Wellicht is dit ook een van de redenen waarom jij een IKEA-keuken overweegt. Want zeg nou eerlijk, jouw eigen droomkeuken samenstellen is toch precies wat je wil?

Ik wil een afspraak maken
virtuele showroom bekijken

Waar moet je op letten bij het kopen van een IKEA-keuken?

IKEA-keukens staan bekend om hun ‘goedkope’ etiket. Voor velen dus al genoeg reden om bij IKEA een keuken aan te schaffen. Verbazingwekkend is het dan ook wel dat niemand zijn/haar keukenofferte vervolgens vergelijkt? Ofwel, bekijkt of de keuken niet nog goedkoper kan. Jij zou toch ook willen weten of jouw offerte nóg goedkoper kan? Laat ons je helpen en vraag hier direct een keukenofferte vergelijking aan!

Een IKEA keuken of een AllesKeukens kopen? Onze voordelen

Zoals al eerder beschreven is een van veel gehoorde redenen om een IKEA keuken aan te schaffen de betaalbaarheid van de keuken. Een IKEA keuken is nou eenmaal betaalbaar doordat deze niet op maat gemaakt worden. Dit scheelt namelijk een hoop werk, en dus ook geld! Door hun diverse aanbod zijn de combinaties eindeloos, en is jouw droomkeuken dus gemakkelijk samen te stellen. Dit is bij AllesKeukens ook het geval, en wij doen daar graag nog een schepje bovenop. Wij komen namelijk vrijblijvend bij jou thuis om samen de mooiste combinaties te bekijken, om zodoende jouw droomkeuken met onze expertise samen te stellen. Wij nemen al jouw zorgen uit handen. Wel zo lekker, toch?

Een ander voordeel van AllesKeukens is de prijs-kwaliteit verhouding. Onze keukens worden namelijk vanuit de beste leveranciers in Duitsland geleverd. Zo kunnen wij de beste prijs-kwaliteit verhouding, duitse keukens behoren namelijk echt bij de beste keukens. En doordat wij geen grote winkelpanden en/of veel medewerkers hebben rondlopen, kunnen wij onze verkoopprijs zo scherp mogelijk aanbieden. Een hoge kwaliteit en een eerlijke prijs, dat is toch het meeste waard?

Jouw droomkeuken samenstellen bij AllesKeukens

Het samenstellen van jouw droomkeuken is dus niet alleen mogelijk bij IKEA. Integendeel zelfs! Bij AllesKeukens kan jij jouw droomkeuken samenstellen zoals jij dat wilt. Dit alles geheel op onze Eigenwijze manier. Namelijk vanuit jouw eigen huis! Dus, ben jij op zoek naar een goede prijs-kwaliteitverhouding keuken waarbij aan elk detail is gedacht? Vraag dan via onderstaande knop een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze keukenconsultant!

Ik wil een vrijblijvende offerte!

Vraag een vrijblijvende offerte aan en realiseer jouw droomkeuken op een EigenWijze manier!

Vrijblijvende offerte aanvragen