KEUKEN VAN DE MAAND

AllesKeukens is eigenwijs in keukens, en zo ook in onze acties. Daarom werken wij met een keuken van de maand. Middels onze keuken acties zetten wij diverse keuken ontwerpen in de spotlights, waarna wij de prijs ook nog net iets scherper aanbieden. Elke maand zal je daarom een andere keukenaanbieding voorbij zien komen. Zo doe je niet alleen inspiratie op, maar is de kans ook groter dat jouw droomkeuken hiertussen zit!

Lees hieronder alle informatie of neem vrijblijvend contact met ons op. Altijd op de hoogte blijven van onze keuken acties? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief!

Ik wil vrijblijvend contact
Download informatie brochure

Ontwerp van de maand: eiland 3.000 x 900mm en wand 3.000mm

Dé keuken van 2021. Helemaal op en top afgestemd op de laatste trends. Fingerprint proof fronten in het ultramat zwart gecomb ine erd met utramat wit. Schitterende design grepen maken de keuken strak en af. Het werkblad is in 2 materialen opgebouwd. Massief RVS in 4mm uitgevoerd en massief 30mm teakhout, opgedikt naar 60mm. Duurzaamheid en klasse in optima forma.

Onze ontwerpers hebben zich helemaal kunnen uitleven op deze schitterende keuken, maar uiteraard bent u helemaal vrij om uw keuken volledig met onze ontwerpers te personaliseren. Verder is deze opstelling uitgevoerd met de onderstaande apparatuur:

  • AEG inbouw koffiezetapparaat
  • AEG inbouw wijnkoeler
  • AEG stoomoven
  • AEG koelvriescombinatie
  • AEG vol geïntegreerde vaatwasmachine
  • BORA inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

Uiteraard heeft deze keuken een vlak ingebouwde spoelbak van hygiënisch RVS en een RVS designkraan.

De getoonde opstelling is uiteraard volledig aan te passen aan uw keukenruimte. De apparatuur keuze is een suggestie uit onze premium apparatuur-merken.

Doe ook eens EigenWijs en vraag een vrijblijvende offerte aan, of stuur gewoon een berichtje als je meer wilt weten. Onze EigenWijze keukencoach neemt vrijblijvend alle tijd voor u!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Contact opnemen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf elke maand op de hoogte van

onze actie keukens!