De Inductionair Plus van Siemens laat keukenruimtes grenzeloos in elkaar overgaan.

De InductionAir Plus biedt u de perfecte combinatie van een krachtig afzuigsysteem en een flexibele kookplaat waarvan u twee aangrenzende kookzones kunt combineren tot één groot geheel. Het apparaat verhit precies daar waar het bodemoppervlak van de pannen een zogenaamde flexZone raakt.

  • Zuigt stoom en damp direct af waar het ontstaat
  • Stemt het afzuigvermogen af op waargenomen kookgeuren
  • Herkent afmetingen en vormen van alle soorten pannen
  • Het buitengewone 2-in-1-apparaat is op vele manieren in te bouwen

Het nieuwe installatieconcept komt tegemoet aan alle soorten inbouwwensen, zoals montage in het keukenblad van een wandopstelling, in open kookeilanden en zeer dunne werkbladen, zonder dat u daarbij hoeft in te leveren op lades en opbergruimte.

ClimateControl sensor

De ClimateControl sensor zorgt ervoor dat u gerust even bij de kookplaat weg kunt lopen om aandacht aan uw gasten te schenken. Hij bepaalt op deze stand zelf of er meer zuigkracht nodig is als er meer stoom en damp wordt waargenomen. Met de powerMove functie wordt de kookplaat zo ingesteld dat u pannen makkelijk heen en weer kunt schuiven tussen drie niveaus met uiteenlopende temperaturen, nadat een gerecht aan de kook is gebracht.

Toonaangevende techniek

De afzuigunit van de inductionAir Plus kookplaten is direct in het zwarte keramisch glazen oppervlak aangebracht voor een elegante uitstraling die ruimtelijk werkt. Kookplaat en afzuiging komen samen in één bijzonder apparaat, waarvan het overloopsysteem het binnenste van de kookplaat tegen vloeistoffen beschermt. Het uitneembare vetfilter plaatst u desgewenst zo in de bovenste korf van de vaatwasser om het te reinigen.

Ruimtelijk en overal in te bouwen

Zonder afzuigkap boven de kookplaat oogt de keuken meteen een stuk ruimer. En door de compacte manier van inbouwen onder het aanrecht behoort zelfs montage in een zwevend werkblad tot de mogelijkheden. Het model van 80 cm kan worden ingebouwd in standaard kasten en de 70 cm variant kan ook in een kast van 60 cm worden geplaatst. Voor montage met luchtafvoer of recirculatie.

Verbind de inductionAir Plus met wifi

De bediening van de inductionAir Plus is al even innovatief als het apparaat zelf. Via het geïntegreerde touchdisplay op de kookplaat, of door het apparaat met wifi te verbinden ook via uw mobiel, smartwatch of tablet. Met de Home Connect app kunt u de aanbevolen kooktijden van heel veel gerechten direct naar de inductionAir Plus sturen. Vanaf de bank het afzuigvermogen bijstellen? Geen probleem.

Kijk voor meer informatie op de website van Siemens.

#Siemens #AllesKeukens #Inductie #Kookplaatafzuiging