Keukentrend van 2021: Fingerprint proof

In de interieur- en keukenbranche is het nagenoeg niet meer weg te denken. Een fingerprint proof keuken! Deze technologie komt als geroepen, en is zeker in huishouden met kinderen een must-have. Matte kleuren voeren in deze keukentrend de boventoon en vooral zwart, hoewel dit eigenlijk geen kleur is, staat vaak bovenaan het verlanglijstje van de klant. Ondanks de bekendheid van deze nieuwe keukentrend, is het voor velen ook nog onbekend. Zonde! Speciaal daarom gaan wij in dit artikel dieper in op dé trend van 2021: de fingerprint proof keuken!

Ik wil een afspraak maken
virtuele showroom bekijken
fingerprint proof keuken

Fingerprint proof keuken: wat is het nou eigenlijk?

Met de komst van het product FENIX NTM is het pas echt los gegaan in de beide branches, en kunnen fingerprint proof keukens van hoge kwaliteit worden geleverd. Fenix is een zeer innovatief materiaal, ook wel “smart material” genoemd vanwege haar unieke eigenschappen. Onderstaand een aantal van deze eigenschappen:

Soft Touch • Ultra mat • Antibacteriële eigenschappen • Vingerafdrukken proof • Zelf herstellend vermogen

Fenix heeft dan ook een ware revolutie teweeggebracht in de interieur en keukenbranche. Het oppervlak is voorzien van een “nanocoating” welke ervoor zorgt dat de kleur extreem mat is en niet reflecteert. Hierdoor valt de kleur nooit weg.

YouTube video player

Een fingerprint proof keuken is niet altijd ‘fingerprint proof’

Helaas gebeurt het in de keukenbranche regelmatig dat de klant “denkt” een keuken met Fenix afwerking te hebben gekocht wat achteraf een “gewoon” matzwart front blijkt te zijn, zonder de bijzonder prettige eigenschappen van het product Fenix. Fenix is namelijk iets duurder dan het standaard matzwart. En helaas laat de verkoper zich weleens verleiden door de goedkopere versie, zonder Fenix toplaag te offreren.

Bij Alles-Keukens laten we precies zien wat de verschillen zijn in product en ook in prijs. We zijn niet voor niets transparant in onze werkwijze.

Maak een vrijblijvende afspraak bij een van onze keuken experts!

Inmiddels is de Ultramatte trend niet meer weg te denken uit de keukenbranche. Zwart ultramat voert hierin duidelijk de boventoon, vaak gecombineerd met Wit ultramat. Een fantastische combinatie waarbij u de volledige keuken Fingerprint proof kunt maken, tot aan het werkblad toe.

Wilt u weten wat uw fingerprint proof keuken kost bij Alles-Keukens? Vraag simpel weg een offerte aan of stuur een mail naar info@alles-keukens.nl

Bij AllesKeukens koopt u online uw droomkeuken vanuit huis. Hoe makkelijk is dat? Wíj komen naar u toe, zodat alle zorgen omtrent de keuken uit handen worden genomen. Door onze prijstransparantie ontvangt u direct de laagste prijs, zoals u van Duitse keukens gewend bent. Uw droomkeuken realiseren?

Ik wil een vrijblijvende offerte!

Vraag een vrijblijvende offerte aan en realiseer jouw droomkeuken op een EigenWijze manier!

Vrijblijvende offerte aanvragen